HOIDOT

KASVOHOIDOT

Hemmottelua, rentoutusta ja tehokkuutta. Yksilölliset ja kokonaisvaltaiset kasvohoidot ihonpudistuksesta kiinteytykseen ja erikoishoitoihin. Voit saada avun juonteisiin ja ryppyihin ja veltostuneeseen kudokseen ilman radikaaleja toimenpiteitä. Vaihtoehtona myös luonnonkosmetiikalla toteutetut hoidot.

VARTALOHOIDOT

Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan yksilöllisesti räätälöidyt hoidot vähentävät selluliittia, kiinteyttävät sidekudosta sekä poistavat kuonaa, nesteitä ja turvotusta. Hoidoista on apua myös kiputiloihin ja lihasjännityksiin esimerkiksi urheilijoille ja tavallisille liikkujille.

Välitöntä hyvää oloa miellyttävillä, mutta tehokkailla lymfa- ja kehonkäärintähoidoilla.

Kiinteytystä ja hoitoa myös vaativalle rinnanympärysiholle.

SLIDE STYLER

-koko vartalon lymfahoito

-Turvotuksen ja kuonan poisto

-Selluliitin vähentäminen

-Kiputilojen lievittäminen

DIGITAL SPM

-Alipainehieronta

-Lymfan aktivointi

-Sidekudokden kiinteytys ja kuonan poisto

BODYSTAR

-Rasvanpoltto

-Sidekudoksen ja lihaksen kiinteytys

SONO STYLER

-Ultraäänilaite sidekudoksen kiinteytykseen ja selluliitin vähentämiseen

-Puhdistava mikrohieronta

-Tehoaineiden imeyttäminen

-Lihasten rentouttaminen

MESO CARE

-Mesoterapia ilman neuloja

-Ylellinen tehohoito kasvoille

-Erikois Mesoampullien tehokas imeytys

SPM BREAST

-Kiinteyttävä ja kohottava rintalifting

BODYWRAPPING

-Rasvaa polttava kehonkäärintä

-Aktivoi lymfaa ja poistaa nesteitä

-Vähentää selluliittia

-Kosteuttaa ja antaa energiaa

RAKENNE- / GEELIKYNNET

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään yleisimmin joko geelillä tai akryylillä . Konkreettisin ero näiden kahden välillä on tekotapa: geeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UV - tai LED-lampun alla. Akryylimassa useimmiten tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta, jolloin se kuivuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa.

Akryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, mikä ei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia, joten toisen kynnellä pysyy paremmin akryyli, toisen kynnelle geeli on parempi vaihtoehto. Yksi suuri vaikuttava tekijä on oman kynnen kosteuspitoisuus. Luonnonkynnen, jolle rakennekynsi tehdään, tulee olla terve. Rakennekynnet tulee aina teettää ammattitaitoisella tekijällä.

High Care Boulevardilla Veronika rakentaa kynnet Mosaic sarjan geeleillä. Mosaic-sarjan käytössä luonnonkynsien esivalmistelu on hellävarainen, useimmiten kynnen esivalmisteluksi riittää kuolleen solukon poisto kynnen pinnalta ja kiillon poistaminen bufferin avulla. Tämä säästää omia kynsiä tinkimittä rakennekynsien kestävyydestä.

GEELILAKKAUS

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle lakattavaa kynsilakkaa, joka kovetetaan uunissa. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi, vaan ”kevyempi” vaihtoehto rakennekynsille joka kestää 2-3 viikkoa ja on hellävaraisempi omille kynsille. Geelilakkauksia saa niin käsien kuin jalkojenkin kynsiin ja se on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä. Myös geelilakkauksella voidaan tehdä ranskalinen manikyyri tai valita useista eri värivaihtoehdoista.

KOTIHOITO-OHJEET

-Käytä kynsinauhaöljyä* päivittäin. Muista myös laittaa tippa öljyä rakennekynsien alle. Käytä myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta*.

-Huolehdi hyvin käsihygieniasta.

-Älä nypi, älä pure kynsiä ja ihoa.

-Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa.

-Rakennekynsien alle keräntyy helposti likaa. Muista tarkistaa kynnenalukset päivittäin ja pese tarvittaessa kynsiharjalla.

-Voit lakata kynsiä normaalin tavoin mutta lakat poista vain asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella*. Asetooni saattaa sulattaa rakennekynsimassaa ja poistaa kiiltoa.

-Voit lyhentää kynsiä itse viilamalla paperiviilalla* niin tarvittaessa. Kuitenkin on suotavaa että lyhentäminen tapahtuu aina huollon yhteydessä.

-Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.

-Vältä rajuja lämpötilan muutoksia ensimmäisen 24h sisällä (esim. sauna). Esim. akryylikynsimassan kovettuminen jatkuu vielä siinä ajassa ja lämpötilan muutos voi aiheuttaa ei -toivottuja tuloksia.

-Muista aina että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Varaa mieluiten huolto jo kynsienlaiton yhteydessä. Huoltoaika vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnenkasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoaika on 3-4 viikon välein. (Kynsienpureskelijoille ensimmäinen huolto tapahtuu aina 1-2 viikon kuluessa ensimmäisestä käyntikerrasta.)

- Ottakaa ystävällisesti myös huomioon että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukaan myös kynnen design ja koristelu siirtyy "ylemmäs".

RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla, limoja löytyy erilaisia, myös herkille silmille tarkoitettua liimaa. Ripsienpidennyksillä ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon.

Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Ripsipidennyksiä teemme kahdenlaisia; klasissia sekä volyymipidennyksiä. Molemmissa menetelmissä kuiduista löytyy pituus- sekä kaarevuuseroja, joista asiakkaalle löytyy oikea vaihtoehto ammattilaisen kanssa keskustelemalla. Muista aina kertoa toiveesi tekijälle, jotta hän pystyy tekemään sinulle juuri sellaiset ripset kuin haluat.

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja eli jokaisen oikeassa kasvuvaiheessa olevaan omaan ripseen liimataan yksittäinen ripsikuitu.

VOLYYMIRIPSIENPIDENNYS

Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikkomme tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään.

Ripsikuituja on myös mahdollista sekoitella; kysy lisää ripsiteknikoltamme!

Ripsipidennyksiin käytössämme on ammattilaisille tarkoitetut laadukkaat Ruthie Belle lashes tuotteet

KOTIHOITO-OHJEET SEKÄ RIPSIENPIDENNYKSIIN VALMISTAUTUMINEN

-Ripsien peseminen oikeilla tuotteilla, EI ÖLJYPOHJAISIA tuotteita (se ei tarkoita että olisi

öljymäinen)

-Nykyään löytyy ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusvaahtoja (pitää silmät ja luomet

terveinä ja antaa tilaa uusiutuville ripsille kasvaa sekä desinfioi silmän aluetta)

-Luonnonripset suojelevat silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Ripsienpidennykset keräävät

niitä ja siksi puhdistus oikeilla tuotteilla on tärkeää

-Rasva, lika ja hiki myös rikkoo liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät huonommin

-Öljyttömät tuotteet mm. silmänympärysvoide (öljy liuottaa liimaa)

-Ethän käytä ripsiväriä

-Vältä hankausta/hieromista/näpläystä

-Ethän taivuta ripsiä

-Ripsiväri ja raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen

-Ei piilolinssejä ripsien laiton aikana

LASH LIFT

Kestotaivutuskäsittelu ripsille on tapa, jolla taivutetaan omat ripset uuteen muotoon. Käsittelyn

aikana taivutetaan luonnollisten rpsien tyviosa siten,että ripset ovat pidemmän oloiset ja

näyttävämmät ilman erillisiä pidennyksiä. Hoidon yhteydessä ripset värjätään, jolloin ripset saavat

tummemman sävyn. Ripset näyttävät pidemmiltä ja paksummilta. Käsittely kestää ripsissä 6-8 vkoa.

LASH BOTOX JA LASH LAMINATION

Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä jopa 30%.Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan. Useimmiten kaikki kolme tehdään ripsille samalla hoitokerralla, joilloin saadaan upea, mutta luonnollinen tulos.

Lash lift sopii sinulle jos

-haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi

-omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat

-ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin

-et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä -olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista

-olet allergisoitunut ripsiliimalle