TUOTTEET

Weyergans High Care on saksalainen laaja ihonhoitosarja, jonka kehittäjänä toimii tohtori Rudolf Weyergans yhteistyössä kansainvälisen tiiminsä kanssa. Weyergans High Care on enemmän kuin kauneutta, se on kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä ulkoisesti että sisäisesti.


Lääketieteellisesti kehitetyt ja testatut High Care tuotteet hämmästyttävät tuloksellaan. Tuotteet sisältävät hyvin vähän lisättyjä hajusteita sekä säilöntäaineita ja sopivat hyvin haju-allergikoille ja herkkäihoisille.


Korkealaatuinen tuotevalikoima kattaa koko vartalon ihonhoitotarpeet ja takaa tuloksia niin hoitolassa kuin kotihoidossa.


Innovatiiviset Weyergans-menetelmät perustuvat vuosien tutkimus- ja kehittämistyöhön. Saksalaiset patentoidut High Care-hoidot ja laitteet ovat ISO/EN 9001 ja ISO 46001 laatusertifioituja. High Care hoitomenetelmät selluliittiin, löysään sidekudokseen ja turvotukseen hyödyntävät uusinta lääketieteellistä teknologiaa ja viimeisimpiä tieteellisiä tutkimustuloksia.


Tutustu tuotteisiin www.weyergans.com


Mia Höydön luonnonkosmetiikka tuotteet ovat saaneet inspiraationsa rakkaudesta suomeen ja sen puhtaasta luonnosta. Laadukkaat ja hemmottelevat tuotteet valmistetaan Helsingissä parhaiden suomalaisten alan ammattilaisten kanssa.


Kauniit tuotteet ihastuttavat sekä itseä, että lahjana ja niiden hellivät, puhtaat raaka-aineet takaavat laadukasta ihonhoitoa vaativallekin asiakkaalle.


Tutustu Mian tuotteisiin www.miahoyto.com