HIGH CARE BOULEVARD

Ystävykset Essi Syyrakki ja Veronika Elberg päättivät kesällä 2017 lyödä hynttyyt ja ammattitaitonsa yhteen perustaen High Care Boulevard nimisen kauneushoitolan nimensä mukaisesti Bulevardille. Samoissa tiloissa oli jo kolmisen vuotta toiminut Essin Essi Care yritys, joten tilat tarvitsivat vain pientä remonttia ja ystävysten unelma oli valmis!

Essi

Essi on kosmetologi ja erikoistunut erilaisiin kasvo- sekä vartaloihoitoihin, eritoten erilaisiin lymfahoitoihin. Yli yhdeksän vuoden kokemus Weyergans High Care tuotteista ja hoidoista sekä reilun 10 vuoden kokemus alalta saivat Essin perustamaan oman hoitolansa kun stokkalla sijainnut hoitola lopetti toimintansa 2014.

Hoitojen tehokkuus, miellyttävyys ja tuloksellisuus ovat saaneet sekä tekijän että asiakkaat koukkuun hoitoihin ja pysyttelemään sarjan parissa. Sarjan huikean laaja valikoima laadukkaita ja tehokkaita tuotteita takaa jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn hoidon sekä hoitolassa että kotona.

Loppuvuodesta 2014 Weyergansin rinnalle tuli toinen sarja, kotimainen, Helsinkiläinen luonnonkosmetiikka sarja Mia Höytö Cosmetics, jonka hellivät nimet ja tuotteet sekä tuotteiden esteettisyys saivat Essin innostumaan sarjasta. Niinkin paljon, että Essi toimii tätä nykyä sarjan pääkouluttajana ja on tiiviissä yhteistyössä Mia Höydön kanssa. Ihanista tuotteista Essi kehitti myös kaksi erilaista hemmottelevaa hoitoa, jotka ovat tarjolla tuotteiden kera Essi Care hoitolassa.

Veronika

Veronika on sekä kynsi- että ripsiteknikko ja kokemusta hänellä löytyy jo huikeat 14 vuotta kynsien parista. Jatkuvasti kouluttautuen sekä kynsien että ripsien saralla myös Veronikasta itsestään tuli kynsikouluttaja vuonna 2010. High Care Boulevard tarjoaakin myös erilaisia kynsikoulutuksia. Ripsiä Veronika alkoi tekemään vuonna 2006 ja sitä on seurannut muutamaa vuotta myöhemmin volyymiripsikoulutus sekä nyt uutuutena lash lift, lash botox sekä lash lamination hoidot. Näillä saat omista ripsistäsi näyttävät ja kauniit, upea ja luonnollinen vaihtoehto ripsenpidennyksille.

Ruby

Ryby on uusin tulokas High Care Boulevard -tiimiimme. Hän on London School of Beauty and Makeup -koulusta valmistunut sertifioitu ihoterapeutti. Hän uskoo, että ihostasi huolehtiminen on erittäin tärkeätä, oli tyylisi sitten meikattu tai meikkaamaton. Hänen tavoitteensa on tarjota tiedot ja työkalut terveemmälle iholle ja korostaa luontaista kauneuttasi. Yksi hänen intohimoistaan on käyttää luonnollisia aineita, jotka auttavat ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa, antaen iholle terveen olon. Ruby tarjoaa vartalo- ja kasvohoitoja (lymfahoidot), sokerointioitoja (karvanpoistot), klassisia silmäripsien pidennyksiä ja muita kauneuspalveluita.

Hoitola tulee tarjoamaan myös muita palveluita, joista kerromme lisää sitä mukaan kun lisäämme niitä hoitovalikoimaamme!

Muistathan pitää huolta itsestäsi!